Bij een relatie hebben wij de zolderkamer behangen met een fraai patroonbehang. Dat vereist vakmanschap. Voor Bastian geen probleem.

Patroonbehangen

Schildersbedrijf Bastian Puttershoek

Voor uw buitenschilderwerk wilt u kwaliteit zodat u daar jaren geen omkijken meer naar heeft. Bastian heeft de juiste producten en het specialisme om dat voor u, zowel zakelijk als particulier, voor u te regelen.

Buitenschilderwerk

Binnenschilderwerk bij vakantiepark toppershoedje te Ouddorp. Er zijn zoveel mogelijkheden. Het juiste advies is daarbij van groot belang. Bastian is graag uw adviseur en kan uw klus op een perfecte manier klaren.

BINNENschilderwerk

Regelmatig krijgen wij het verzoek om het complete onderhoud van een pand op ons te nemen. Dus zowel binnen als buiten. Het voordeel? U zit maar één keer ‘in de rommel’. Wij regelen het dusdanig voor u dat u zo kort mogelijk ‘last’ van ons heeft.  Een goede planning kunt u gerust aan Bastian overlaten.

Totaal-onderhoud

Interieurmetamorfose

Om uw huidige interieur een totaal nieuwe look te geven bent u bij Bastian aan het juiste adres. Zoals u op bovenstaande foto kunt zien kan een ruimte met ‘ouderwetse’ schrootjes toch een moderne uitstraling krijgen. Kostentechnisch een interessante oplossing. Bastian adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

Schildersbedrijf Bastian Puttershoek

Traprenovatie

Uw trap weer als nieuw? Traprenovatie is een van de specialiteiten van Bastian. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dekkend lakken is op dit moment weer helemaal van deze tijd.

Schildersbedrijf Bastian Puttershoek

Latex spuiten

Voor een mooi en strak resultaat doen we nu ook latex spuiten, met de airless spuit apparatuur zorgen we er voor dat het 100% egaal wordt aangebracht dus geen strepen of banen meer.

Daarbij zijn alle kleuren mogelijk om een woning of pand op te verfraaien.

 

© Schildersbedrijf Bastian                                             |  Johannl 2016